Το ktimatologio-amaliadas.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο Αμαλιάδας logo

Ανακοινώσεις

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9-9-2020

ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 

Την Τρίτη 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ξεκινά το στάδιο της Ανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων για τον προκαποδιστριακό Δήμο Αμαλιάδας και  τις κοινότητες Αγίου Γεωργίου, Κολιρίου και Λασταϊικων.

Πρόκειται για την τελευταία φάση της κτηματογράφησης κατά την οποία οι πολίτες ελέγχουν για τελευταία φορά την ορθότητα των στοιχείων της ατομικής τους ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, κατά το στάδιο της Ανάρτησης οι πολίτες, αφού επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ελέγχουν και επιβεβαιώνουν ή διορθώνουν τυχόν σφάλματα στην καταγραφή της ακίνητης περιουσίας τους στο Κτηματολόγιο.

Η διαδικασία της Ανάρτησης έχει διάρκεια 2 μηνών για τους κατοίκους εσωτερικού (θα λήξει στις 16 Νοεμβρίου 2020) και τέσσερις μήνες για όσους μένουν στο εξωτερικό (θα λήξει την 15 Ιανουαρίου 2021).

Η συμμετοχή των ιδιοκτητών στην Ανάρτηση είναι κομβικής σημασίας καθώς είναι το τελευταίο στάδιο πριν καταγραφεί οριστικά η ατομική τους ιδιοκτησία στο Κτηματολόγιο.

 

Copyright © 2022 Κτηματολόγιο Αμαλιάδας | Webhosting and developing by Aspx.gr