Το ktimatologio-amaliadas.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο Αμαλιάδας logo

Διορθώσεις μετά την έναρξη της Ανάρτησης

Μετά την έναρξη της Ανάρτησης προκειμένου να πραγματοποιηθούν διορθώσεις στα στοιχεία των προσωρινών κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινακων της Ανάρτησης, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν κατά περίπτωση τις ακόλουθες αιτήσεις διόρθωσης:

  •  Αίτηση διόρθωσης πρόδηλου σφάλματος 

Εφόσον διαπιστωθούν από τους δικαιούχους σφάλματα πληκτρολόγησης (π.χ. στο εμβαδόν δήλωσης/τίτλου, εμβαδόν οριζόντιας ιδιοκτησίας, όροφος, χρήση, στοιχεία τίτλου, στοιχεία εκδότη, στοιχεία μεταγραφής κλπ) κατατίθεται αίτηση διόρθωσης διόρθωσης πρόδηλου σφάλματος. 

Η αίτηση υποβάλλεται ατελώς,  μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ   Ε-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ , με χρήση των προσωπικών σας κωδικών taxisnet με συνημμένο αντίγραφο της σελίδας του αποσπάσματος όπου έχουν σημειωθεί οι διορθώσεις, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. 

  •  Αίτηση διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων  (έχει λήξη η προθεσμία για την υποβολή τους)

Η αίτηση διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων/ενσταση υποβάλλεται ανά ακίνητο και για την υποβολή της καταβάλλεται τέλος 5 Ευρώ.

H αίτηση διορθωσης κτηματολογικών στοιχειων υποβάλλεται μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ   Ε-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ , με χρήση των προσωπικών σας κωδικών taxisnet

Η αίτηση αφορά όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις που απαιτείται διόρθωση των προσωρινών κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων της Ανάρτησης (πλην των περιπτώσεων σφαλμάτων πληκτρολόγησης ή διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων του δικαιούχου).

Κάθε αίτηση διορθωσης αφορά ένα μόνο ακίνητο της υπο κτηματογράφηση περιοχής και συνοδεύεται από τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα ανάλογα με το αντικείμενό της. 

 

Copyright © 2024 Κτηματολόγιο Αμαλιάδας | Webhosting and developing by Aspx.gr